zondag 27 september 2015

Abdellah Dacha wint Berenloop in Beernem

Abdellah Dacha heeft deze namiddag de 11de Berenloop in Beernem op zijn naam geschreven.  De atleet, die vorige winter enkele Korte Crossen won in de crosscup, haalde net voor Alexander Diaz Rodriguez.  Mohamed Agourram vervolledigde het podium op 22 seconden van de winnaar.
Dankzij zijn 2de plaats was Alexander de beste bij de Masters.  De Bruggeling werd trouwens afgelopen zomer wereldkampioen op de 5 en 10 kilometer bij de Masters 35+ in het Franse Lyon.  Vorige maand verbrak hij zijn PB op de 10000 meter op de piste & staat nu op 30'24"5 .

Bij de dames was Barbara Maveau de beste in een chrono van 36'08".  Ann Sophie Claeys eindigde op 45 seconden als 2de op 45 seconden, Charline Vanneste werd 3de .