zaterdag 26 juli 2014

Karel Moerman , Heidi Hertveldt & Carl Degraeve winnaars in Wenduine

Gisterenavond heeft Karel Moerman net als vorig jaar de 10 mijl in Wenduine op zijn naam geschreven.  Davy Stieperaere ook vorig jaar goed voor een 2de plaats werd terug 2de.  Karel liep de 16,1km in 55'18" of 2 seconden langzamer dan vorig jaar.  Davy volgende op 49", 3de werd Joris Moeyaert op 1'42".

Karel werd eerder deze week 2de in de beachrun in Koksijde.  Vorig maand won hij de marathon op de nacht van Vlaanderen in Torhout & de halve marathon in LaKoSta & eindigde als 2de in de McBride Run in Ieper.

De 2de Davy Stieperaere won deze maand de Zomerstrandloop in Nieuwpoort & vorig maand de Molendorploop in Ruiselede.

Bij de dames stond geen maat op Heidi Hertveldt die als 26ste , eerste dame werd in een tijd van 1h04'18".  Anne-Marie Dupont werd op een kleine 3 minuten 2de.  Nancy De Baene kwam als 3de vrouw aan op 4'32".

Carl Degraeve won de 6 mijl in een tijd van 35'34" was hij ruim 1 minuut vlugger dan Stefaan Cools.  Stijn Van Hecke mocht als 3de op 1'20" mee op het podium.