zaterdag 19 oktober 2013

Kevin Brysbaert & Joris Moeyaert winnen 17de Vredesloop in Ieper

Kevin Brysbaert heeft de 17de Vredesloop in Ieper op zijn naam geschreven.  Hij liep de 5km op en ronde de vestingen in een tijd van 16'46" .  Clubgenoot Koen De Ridder van FLAC werd op 8 seconden 2de.  Frederik De Backer, vorig jaar nog goed voor de 2de plaats, werd op 25 seconden 3de.
Winnaar Kevin Brysbaert won enkele weken geleden nog de kermisloop in Elverdinge en werd 2de in de Frontrun in Passendale.
Charlotte Dewilde was de beste bij de vrouwen door op een 12de plaats te eindigen in een tijd van 18'52".

Joris Moeyaert was duidelijk de beste op de 10 miles.  Hij won de wedstrijd in een tijd van 52'42".  Op 1'32" werd Chris Vandenbroucke 2de.  David Vandenabeele werd iets verderop 3de.
Beste dame werd Bianca Serroen op een 38ste plaats in een tijd van 1h01'02".
Joris Moeyaert behaalde vorige maand in de leiemarathon in Wevelgem nog een 8ste plaats.  Eind augustus werd hij 3de op de halve marathon in Dwars door Grijsloke.

Een link naar de volledige uitslagen van alle loopwedstrijden van de 17de Käthe Kollwitz vind je op www.sportsites.be/loopkalender .